HATAY / SAMANDAĞ - Batıayaz Bedi Sabuncu İlkokulu

Hasan KARAMAN - Okul Müdürü

Antakya Toygarlı Köyü´nde doğan okul müdürümüz Hasan KARAMAN ilkokulu Toygarlı İlkokulu´nda okumuştur. Ortaokul ve liseyi Antakya Kurtuluş Lisesi´nde okudu. Lisans eğitimini Akdeniz Üni. Fen-Edb. Fak. Biyoloji Bölümünde tamamlamıştır. 2000 yılında Mardin Dargeçit İlçesi Ilısu İlkokulu´na sınıf öğretmeni olarak atanmış ve Ilısu İlkokulunda üç yıl müdür yetkili öğretmenlik yapmıştır. Daha sonra Mardin Dargeçit Misakı Milli İlköğretim Okulu´nda bir yıl öğretmen olarak çalışmış. 2004 yılında Gaziantep Şahinbey ilçesine bağlı Sarıkaya İlkokulu´nda iki yıl Islahiye Kayabaşı İlkokulu´nda bir yıl müdür yetkili öğretmenlik yapmıştır. 2007 yılında Hatay Reyhanlı Mehmetbeyli İlkokulu´nda 2 yıl müdür yetkili öğretmenlik görevini üstlendikten sonra 2009 yılında Samandağ Çöğürlü İlköğretim Okulu´nda iki yıl öğretmenlik, Cumhuriyet İlkokulu´nda 8 yıl ve Şehit Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları İlkokulu´nda 4 yıl sınıf öğretmenliği yapmıştır. 2023 yılında Batıayaz Bedi Sabuncu İlkokulu´na müdür olarak atanmış ve okulumuzda görevine devam etmektedir.