HATAY / SAMANDAĞ - Batıayaz Bedi Sabuncu İlkokulu

Hasan KARAMAN - Okul Müdürü

Antakya Toygarlı köyünde doğan okul müdürümüz Hasan KARAMAN ilkokulu Toygarlı İlkokulunda okumuştur. Ortaokul ve liseyi Antakya Kurtuluş Lisesinde okudu. Lisans eğitimini Akdeniz Üni. Fen-Edb. Fak. Biyoloji Bölümünde tamamlamıştır. 2000 yılında Mardin Dargeçit ilçesi Ilısu İlkokuluna sınıf öğretmeni olarak atanmış ve Ilısu İlkokulunda üç yıl müdür yetkili öğretmenlik yapmıştır. Daha sonra Mardin Dargeçit isakı Milli İlköğretim Okulunda bir yıl öğretmen olarak çalışmış. 2004 yılında Gaziantep Şahinbey ilçesine bağlı Sarıkaya İlkokulunda iki yıl Islahiye Kayabaşı İlkokulunda bir yıl müdür yetkili öğretmenlik yapmıştır. 2007 yılında Hatay Reyhanlı Mehmetbeyli İlkokulunda 2 yıl müdür yetkili öğretmenşlik görevini üstlendikten sonra 2009 yılında Samandağ Çöğürlü İlköğretim Okulunda iki yıl öğretmenlik, Cumhuriyet İlkokulunda 8 yıl ve Şehit Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları ilkokulunda 4 yıl sınıf öğretmenliği yapmıştır. 2023 yılında Batıayaz Bedi Sabuncu İlkokuluna müdür olarak atanmış ve okulumuzda görevine devam etmektedir.